(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, liikennekeskuspäivystäjä
Intelligent Traffic Management

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Haem­me har­joit­te­li­joi­ta Ou­lun, Tu­run ja Tam­pe­reen tie­lii­ken­ne­kes­kuk­siin lii­ken­ne­päi­vys­tä­jän teh­tä­viin

Tehtävääsi kuuluu operatiivinen päivystystyö, jossa pääset tieliikennekeskuksestamme käsin näkemään miltä tieliikenne Suomessa näyttää.

Tarjolla olevat harjoittelijan paikat ovat määräaikaisia ajalla 1.5.2020 - 31.8.2020 tai sopimuksen mukaan. Työ on vuorotyötä, sillä tieliikennekeskuksemme valvoo liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta 24/7/365.

Odotamme sinulta

Liikennealan alan opintoja ja hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Olet lisäksi aidosti kiinnostunut liikennepäivystäjän töistä ja halukas oppimaan uutta liikenteen parista. Sinut tunnetaan myös työtä pelkäämättömästä jämptistä asenteestasi ja osaat pidellä kerralla useampiakin lankoja käsissäsi. Toivomme sinulta kokemusta tieliikenteestä sekä hyvää kirjallista ja suullista ilmaisua.

Tarjoamme sinulle

- ainutlaatuisen työympäristön ja näköalapaikan Suomen tieliikenteeseen

- harjoittelupaikan asiantuntijatiimissä ja tiimin täyden taustatuen

- kattavan perehdytyksen ja monipuolisen työnkuvan

- harjoittelijapalkkauksen, jossa huomioidaan koulu ja työkokemuksesi

Tunnistitko itsesi?

Nyt kannattaa hakea kesäharjoittelijaksemme, sillä harjoittelu mahdollistaa lomatuurauksia ja sijaisuuksia jatkossakin!

Hae tehtävää oheisen linkin kautta https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?dd2137a5 16.2.2020 mennessä! Kerro hakemuksessasi millä paikkakunnalla haluaisit työskennellä.

Lisätietoja liikennepäivystäjän tehtävästä täältä!

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys

(Turvallisuusselvityslaki 726/2014)

 

ITM Finland vastaa tieliikenteen hallinnasta kaikkialla Suomen maanteillä, jossa älykäs liikenteenohjaus perustuu liikenteen reaaliaikaiseen tilannekuvaan. Tieliikennekeskuksemme vastaavat sujuvasta ja turvallisesta liikenteestä 24/7, vuoden jokaisena päivänä. Olemme osa TMFG:tä , joka on valtion omistama erityistehtäväyhtiö. Konsernissamme työskentelee Suomessa yli 1 000 työntekijää.
Lisää meistä löydät tmfg.fi.