(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija lämpöpalveluihin
KSS Lämpö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019
Työtehtäväsi liittyvät KSS Lämpö Oy:n kaukolämpö- ja maakaasujärjestelmien kunnossapitoon, dokumentointiin ja suunnitteluun pääosin toimistolla, E-talolla. Tehtäviisi voi kuulua myös maastotyöjaksoja kokeneen asentajan työparina.

Laskemme eduksesi sujuvan Excel- ja AutoCAD -ohjelmien osaamisen, AB-ajokortin, voimassaolevat työturvallisuus-, tulityö- ja tieturvakortit sekä mahdollisen työkokemuksen energia-alalta esim. LVI- tai putkiasennuksista. Olet todennäköisesti energia- tai LVI-tekniikan 1. – 3. vuoden korkeakouluopiskelija.

Voit olla käytettävissä esim. toukokuun alusta elokuun loppuun - ajankohta on sovittavissa oman toiveesi mukaisesti. Työpisteesi sijaitsee Kouvolan keskustassa hyvien liikenneyhteyksien päässä, osoitteessa Hovioikeudenkatu 3.

**

Otamme kesätyöhakemuksia vastaan ainoastaan sähköisen hakujärjestelmämme kautta. Täytäthän hakemuksen kohdat huolellisesti. Voit halutessasi jättää myös CV:n tai vapaamuotoisen hakemuksen liitteeksi. Ilahdumme myös valokuvastasi ja/tai esittelyvideostasi.

Laitathan meille viestin rekrytointi@kssenergia.fi, jos kohtaat ongelmia sähköisen hakujärjestelmämme kanssa. Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Kesätyöhakemuksia emme rekrytointipäätöksen jälkeen säilytä.