(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Laitossuunnittelu ja Rakentaminen
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

 

Haemme kesäharjoittelijaa Laitossuunnittelu ja Rakentaminen -ryhmään ajalle 1.6.2020-31.9.2020. Tehtävään kuuluu pääasiassa rakennusten 3D-mallintaminen. 

 

 

Tarjoamme sinulle

 

Tarjoamme viihtyisän työympäristön, asiantuntevat kollegat, mielenkiintoisia tehtäviä sekä mahdollisuuden päästä tutustumaan ydinvoima-alan asiantuntijatehtäviin. 

 

 

Odotamme sinulta

 

Odotamme sinulta vähintään toisen vuoden teknisen alan korkeakouluopintoja. Lisäksi itsenäiseen työskentelyyn ja ongelmien ratkaisemiseen, mutta viihdyt myös tiimissä. Tehtävä edellyttää hyvää kirjallista esitys- ja raportointitapaa. Edellytämme, että Windows-ympäristön sekä Office-ohjelmistojen hallinnan lisäksi sinulla on

kokemusta Bentley Microstation-ohjelmistoista. Lisäksi edellytämme suomen ja englannin kielen sujuvaa osaamista. 

 

 

Kiinnostuitko?

 

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Timo Kirkkomäki +358 40 734 4579 tai timo.kirkkomaki@fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.01.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.