(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Laitetarkastus
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Nesteen Suomen tuotantolaitokset Porvoossa ja Naantalissa muodostavat yhteisen  jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Tarkastusosaston tehtävinä ovat kiinteiden laitteiden ja putkistojen tarkastus- ja kunnonvalvontatoiminnan suorittaminen ja kehittäminen tuotantolinjoilla sekä painelaitearkistosta vastaaminen.

Etsimme Porvoon jalostamolle

Kesäharjoittelijaa, Laitetarkastukseen.

Tehtävässä osallistut Porvoon laitetarkastuksen toimintaan tukemalla tarkastustoiminnan toteutusta kentällä ja osallistut tulosten raportointiin sekä arkistointiin. Tehtävä tarjoaa monipuolisen, mielenkiintoisen ja haastavan työkentän jalostamon teknisen tarkastustoiminnan piirissä.

Odotamme sinulta meneillään olevia teknisen alan opintoja. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa ja hyvää tietotekniikan hallintaa. Työskentelytyyliltäsi olet oma-aloitteinen, tarkka ja omaat hyvät yhteistyötaidot.

Aikaisempi kokemus putkistojen ja painelaitteiden suunnittelusta, korjauksesta ja asennusvalvonnasta katsotaan eduksi. Lisäksi hitsaus-, korroosio- ja materiaalituntemus sekä prosessitekniikan tuntemus auttavat tehtävässä onnistumisessa. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön ja monipuolisia työtehtäviä tuotantoympäristössä.

Tehtävään valituilta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Yhtiö järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.

Ennen kuin haet, testaa kuinka paljon sinussa on nesteläisyyttä - LikeNeste!

Hakuaika päättyy 28.2.2018.
Liitä hakemukseesi saatekirje, ansioluettelo ja opintorekisteriote.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.