Kesäharjoittelija, Laitetarkastaja
Neste Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

#SummerWithNeste

Nesteen kesäharjoittelijahaku on käynnissä! Etsimme parhaillaan laitetarkastajaa Porvoon jalostamon teknisen toiminnon elinkaarenhallinnan tarkastusryhmään.

Työtehtäväsi kesän aikana

Keskeisimmät tehtäväsi kesän aikana ovat

  • Laitetarkastuksen toiminnan tukeminen osallistumalla kiinteiden laitteiden tarkastusprosessiin
  • Tarkastustulosten raportointiin ja arkistointiin liittyviä työtehtäviä
  • Laiteteknisten tietojen ja tarkastusdokumentaation hallintaan liittyviä työtehtäviä
  • Yhteydenpito sisäisiin ja ulkoisiin sidosryhmiin

Tehtävien kautta saat kokemusta vaativan prosessiteollisuuden kunnonvalvonnasta ja tarkastustoiminnasta. Teet tiivistä yhteistyötä ryhmäsi tarkastajien sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Tehtävän sisältöä on mahdollista muokata jonkin verran tekijänsä osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Menestyksen avaimet 
 

Olet motivoitunut oppimaan uutta, ja viihdyt joukossa, jossa turvallisuus, vastuullisuus ja ammattimaisuus ovat työn kantavia voimia.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on

  • Vähintään 2-3 vuoden kone- tai prosessitekniikan AMK-opintoja
  • Aikaisempaa työkokemusta putkistojen tai painelaitteiden parista
  • Erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Oma-aloitteista, huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta

Arvostamme myös:

  • Hitsaus-, korroosio- ja materiaalitekniikan tuntemusta
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa ja tietoteknistä osaamista

Meille on tärkeää, että kesäharjoittelusi tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Tarjoamme harjoittelijoillemme kattavan perehdytyksen kesän alussa.

Kesän aikana saat verkostoitua ja tehdä yhteistyötä sekä muiden kesäharjoittelijoiden että Nesteen omien osaajien kanssa. Saat tilaisuuksia tutustua Nesteeseen yrityksenä ja meillä olevaan osaamiseen ja tuoda myös oman äänesi kuuluviin. Jos välittäminen, yhteistyö ja rohkeus ovat myös sinun arvojasi, voit hyvinkin olla seuraava harjoittelijamme. 


Tule osaksi tulevaisuuden rakentamista!


Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.

 
Kesätyö ajoittuu huhti-elokuulle.

Kesätyön valintaprosessiin voi kuulua alkuvaiheessa mahdollinen video- tai puhelinhaastattelu, sekä henkilökohtainen haastattelu Porvoossa. Tarvittaessa, pandemiatilanteen niin vaatiessa, järjestämme myös haastattelun etäyhteyksin.

Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 40 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.


Hae tehtävää viimeistään 6.2.2022. Liitä mukaan työhakemus ja ansioluettelo.

Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi järjestää puhelinaikoja. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com. Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin löytyvät urasivuiltamme FAQ-osiosta.

Jos sinut valitaan tehtävään, pyydämme sinua käymään Nesteen terveystarkastuksessa, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Joihinkin tehtäviin liittyy myös suostumuksellasi tehty turvallisuusselvitys. Opastamme näissä tarpeen mukaan. Mikäli etätyösuositus jatkuu alkavan kesäharjoittelujakson aikana, saat lisätietoa esimieheltäsi. 

Menestyksemme alkaa sinusta.

Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja meillä Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme. Meitä on noin 4400 nesteläistä, jotka sitoutuvat tähän yrityksen tarkoituksen toteuttamiseen. Kaikki toimintamme on suunniteltu siten, että olemme selkeästi sitoutuneet vastaamaan ilmastonmuutoksen haasteisiin. Työnantajana olennainen osa menestystämme on puolestaan työhyvinvoinnista huolehtiminen. Kannustamme jokaista nesteläistä omalta osaltaan luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelua omaan työympäristöönsä; ihmisiin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan.

Innovointi on myös erottamaton osa perimäämme, ja siksi pystymme kehittämään uraauurtavia ratkaisuja liiketoimintojen vastuullisuuden lisäämiseksi.

Katso lisää sivuiltamme https://www.neste.com/


 

 

 

 
 
 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot