Kesäharjoittelija LähiTapiolan viestintään
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019

Haluatko mukaan huipputiimiin tekemään LähiTapiolaa tunnetuksi elämänturvakumppanina ja rakentamaan kanssamme vahvaa sisäistä elämänturvaidentiteettiä? Haemme nyt oma-aloitteista ja reipasta kesäharjoittelijaa vauhdikkaaseen viestintätiimiimme Espooseen ajalle 3.6-9.8. tai sopimuksen mukaan!

Kesäharjoittelijana avustat vaihtelevissa viestinnän tehtävissä sekä osallistut monipuolisesti sisältöjen tuottamiseen ja julkaisuun eri kanaviin, mm. intraan ja verkkosivuillemme. Lisäksi tiimi jakaa muita viestintään liittyviä tehtäviä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Unelmiemme kesäharjoittelija syttyy viestinnästä ja on valmis käärimään hihat monenlaisissa hommissa. Aikaisempi työkokemus viestintätöistä sekä alaan liittyvät opinnot katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme kokemusta julkaisujärjestelmien käytöstä ja hyvää kirjallista ilmaisua. Ennen kaikkea meille on tärkeää, että olet positiivinen tyyppi ja innokas tiimipelaaja, jolla on jano oppia uutta. 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia viestinnän tehtäviä hyvässä työyhteisössä ja näköalapaikan uudenlaista elämänturvaa rakentavassa yhtiössä, jossa panostetaan viestintään. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Innostuitko?

Kerro meille, miksi juuri sinä olisit osuva valinta tehtävään. Lähetä meille hakemuskirjeesi ja cv:si hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2019. Henkilökohtaiset haastattelut ja valinnat teemme maaliskuun loppuun mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäasiantuntija Juulia Piirainen, p. 044 343 9510, juulia.piirainen@lahitapiola.fi, 5.2. klo 9-10, 14.2. klo 15-16 ja 21.2. klo 15-16.

Odotamme innolla ja ilolla uuden työkaverimme tapaamista!   

Olemme tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa tarjoamassa uransa alkutaipaleella oleville nuorille laadukkaita ja hyviä kesätyökokemuksia. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1226352
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo