(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Laboratorio
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Työnkuvasi

Waste Solutions Oy:n akkreditoidussa kemian laboratoriossa Riihimäellä analysoidaan mm. laitoksen prosessinäytteitä, liuotin- ja muita jätteitä sekä jätevesiä. Näiden lisäksi tehdään ympäristövesien omavalvontaa. Analyysitulosten perusteella mm. ohjataan prosesseja ja valvotaan jäteveden pitoisuuksia, jotta viemäröintirajat eivät ylity, ja laskutetaan käsittelypalveluista. Tämän lisäksi tehdään analyysipalveluja myös yhtiön muille toiminnoille.

Haemme kesäharjoittelijoita laborantin tehtäviin ajalle 1.6.-31.8.2021. Kesäharjoittelijan tehtävänä on näytteiden käsittely ja analysointi sekä yleiset laboratoriotyöt kuten välinehuolto. Työ on kokopäivätyötä.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen ja innostuneen työilmapiirin sekä vaihtelevia työtehtäviä, jossa pääset oppimaan ja kehittämään ammattitaitoasi mielenkiintoisella ja kehittyvällä toimialalla.

Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa.

 

Odotamme sinulta

Edellytämme työhön soveltuvia laboratorioalan opintoja sekä vähintään 18 vuoden ikää. Odotamme sinulta tarkkaa ja huolellista työotetta sekä tiimityötaitoa. Arvostamme aiempaa kokemusta laboratoriossa työskentelystä.

 

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit, hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähetä sähköinen hakemuksesi. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 28.2.2021. Kutsumme mahdollisesti hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa laboratoriopäällikkö Heli Hellen +358 50 383 3482.

Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa esimiehen henkilökohtainen tapaaminen. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.