(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Laborantti
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Etsimme parhaillaan kesätyöntekijää osaksi Naantalin laadunvalvonta laboratorion tiimiä

Työtehtäväsi kesän aikana

Kesätyön vastuualueesi käsittää seuraavat tehtäviä

 • Työskentely öljyjalostamon laadunvalvonta laboratoriossa päivätyönä
 • Muun muassa jalostamon jätevesilaitoksen vesien ja prosessiyksiköissä käytettävien  katalyyttien analysointi sekä polttoaineiden alkuaineanalytiikka 
 • Liuosten valmistus
 • Tulosten arviointi ja dokumentointi LIMS järjestelmään

Tehtävien kautta saat kokemusta öljyjalostamon toiminnasta, ympäristöanalytiikasta sekä useista eri analyysimenetelmistä ja laitteista. Teet tiivistä yhteistyötä muiden laadunvalvonnassa työskentelevien laboranttien kanssa.

Tehtävän sisältöä on mahdollista muokata hieman tehtävään valittavan osaajan mukaan.

Menestyksen avaimet kesätyöhön

Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on
 

 • Soveltuva koulutusala tai opintosuunta kuten esimerkiksi laboratorioalan perustutkinto, bio- tai kemiantekniikan insinööri tai luonnontieteiden kandidaatti kemian alalta

 • Aiempi työkokemus laboratoriotyöskentelystä

 • Yhteistyötaidot 

Arvostamme myös 

 • Englannin kielen taitoa

 • Tietoteknisiä taitoja

   

#SummerWithNeste

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa. 


Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.

 
Kesätyö ajoittuu 4.5-30.9.2020 väliselle ajalle ja on kestoltaan korkeintaan 4 kuukautta.

Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!

Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelut Naantalissa. Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi järjestää puhelinaikoja. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com.

Hae tehtävää viimeistään 16.2.2020.  Liitä mukaan työhakemus ja ansioluettelo.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Tehtävän vaatiessa valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.