(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Laborantti
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Etsimme parhaillaan katalyytti- ja pohjaöljylaboratorioon kahta kesätyöntekijää osaksi Catalyst and Process Development -ryhmää.

Työtehtäväsi kesän aikana

Innovaatioon kuuluva Catalysts and Refining -osasto vastaa Nesteen uusien prosessiteknologioiden kehittämiseen sekä olemassa olevien teknologioiden parantamiseen liittyvästä tutkimuksesta. Oleellisena osana tätä toimintaa on tutkimus- ja kehityshankkeiden koetoiminta sekä hankkeissa tarvittavien koelaitteiden suunnittelu, rakentaminen ja ylläpito. Tehtävien kautta saat kokemusta laboratoriossa toimimisesta sekä erilaisista analyysimenetelmistä ja pääset mukaan tukemaan jalostamon prosessien toimintaa ja uusien prosessien kehitystä. Teet tiivistä yhteistyötä muiden laboranttien ja tutkijoiden kanssa varmistaen näytteiden sujuvat analyysit myös kesälomien aikaan.

Kesätyön vastuualueesi käsittää seuraavat tehtäviä

  • Katalyyttinäytteiden havainnointi ja fysikaalisten ominaisuuksien määritys tai
  • Pohjaöljy- ja bituminäytteiden analysointi

Tehtävän sisältöä on mahdollista muokata hieman tehtävään valittavan osaajan mukaan.

Menestyksen avaimet kesätyöhön

Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä kokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on:

  • Kemian tai kemiantekniikan opintosuuntaus ja vähintään 2. tai 3. vuoden opiskelija
  • Laboratoriokokemus
  • Suomen ja englannin kielitaito
  • Täysi-ikäisyys
  • Tarkkuus ja täsmällisyys
  • Excel, LIMS tai vastaava osaaminen nähdään eduksi

#SummerWithNeste

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa. 

Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.

Kesätyö alkaa toukokuussa.

Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!

Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelu Porvoossa. Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi järjestää puhelinaikoja. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com.

Hae tehtävää viimeistään 16.2.2020. Liitä mukaan saatekirje ja ansioluettelo.