Kesäharjoittelija, Laborantti / Summer trainee, Laboratory technician
Neste Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

#SummerWithNeste


Kesäharjoittelija laboratorioon


Nesteen kesäharjoittelijahaku on käynnissä! Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä osana jalostuskemian -tiimiä. 


Tiimissämme tehdään kahdenlaisia toimintoja: pohjaöljyyn liittyviä määrityksiä, sekä katalyyttinäytteiden esikäsittelyä. Tule mukaan kivaan tiimiimme oppimaan kemian perustöitä. Ryhmällämme on hyvä draivi, ja Nesteen arvot (välitämme, teemme yhteistyötä, olemme rohkeita) näkyvät toimissamme joka päivä. 


Työtehtäväsi kesän aikana

Keskeisimmät tehtäväsi kesän aikana ovat

Pohjaöljylaboratoriossa

 • Aikataulutettujen näytteiden jakaminen sekä käsittely ja analysointi
 • Päivittäiset laboratoriotehtävät
 • LIMS -kirjaukset 
 • Pitkäaikaisnäytteiden seuranta-analyysit

Katalyyttilaboratoriossa

 • Aikataulutettujen näytteiden käsittely sekä niiden fysiko-kemialliset analyysit
 • Kokoomanäytteiden valmistaminen
 • Katalyyttinäytteiden seulonta ja nypintä
 • LIMS -kirjaukset 


Tehtävien kautta saat kokemusta  ja pääset mukaan laboratoriotoimintoihin huippukivojen kavereiden kanssa. Teet tiivistä yhteistyötä tutkijoiden ja muun teknisen henkilökunnan kanssa. Vahvistat osaamistasi peruskemian alueella. 

Tehtävän sisältöä on mahdollista muokata jonkin verran tekijänsä osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.


Menestyksen avaimet


Olet motivoitunut oppimaan uutta, ja viihdyt joukossa, jossa turvallisuus, vastuullisuus ja ammattimaisuus ovat työn kantavia voimia. 

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on

 • Laboratorioanalyytikko/ kemian kandidaatti/ laborantti
 • Perustiedot laboratoriotyöstä, aiempi harjoittelu tai kesätyö
 • Huolellisuus ja järjestelmällisyys
 • Aloitteellinen ja yhteistyökykyinen toimintatapa
 • Systemaattinen työskentelytyyli


Arvostamme myös

 • Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa
 • ATK -taitoja
 • Ymmärrystä laatuasioista

 

Meille on tärkeää, että kesäharjoittelusi tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Tarjoamme harjoittelijoillemme kattavan perehdytyksen kesän alussa. 


Kesän aikana saat verkostoitua ja tehdä yhteistyötä sekä muiden kesäharjoittelijoiden että Nesteen omien osaajien kanssa. Saat tilaisuuksia tutustua Nesteeseen yrityksenä ja meillä olevaan osaamiseen ja tuoda myös oman äänesi kuuluviin. Jos välittäminen, yhteistyö ja rohkeus ovat myös sinun arvojasi, voit hyvinkin olla seuraava harjoittelijamme. 


Tule osaksi tulevaisuuden rakentamista!


Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.

 
Kesätyö ajoittuu touko-syyskuulle kestäen enintään 4kk.

Kesätyön valintaprosessiin voi kuulua alkuvaiheessa mahdollinen video- tai puhelinhaastattelu, sekä henkilökohtainen haastattelu Porvoon teknologiakeskuksessa. Osa haastatteluista voidaan mahdollisesti järjestää tilanteen niin vaatiessa etäyhteyksin.


Hae tehtävää viimeistään 6.2.2022. Liitä mukaan työhakemus ja ansioluettelo. Määrittele hakemuksesi otsikkokentässä kumpaan tehtävään haet ensisijaisesti.

 

Vain järjestelmän kautta vastaanotetut hakemukset ja liitteet ovat mukana kesän rekrytointiprosessissa. Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia tai liitteitä ei ole mahdollista käsitellä. 

 

Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi vastata tiedusteluihin puhelimitse. Rekrytointiprosessiin liittyvät yleiset kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com. Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin löytyvät urasivuiltamme FAQ-osiosta


Jos sinut valitaan tehtävään, pyydämme sinua käymään Nesteen terveystarkastuksessa, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Joihinkin tehtäviin liittyy myös suostumuksellasi tehty turvallisuusselvitys. Opastamme näissä tarpeen mukaan. Mikäli voimassa olisi etätyösuositus alkavan kesäharjoittelujakson aikana, saat lisätietoa esimieheltäsi.

Menestyksemme alkaa sinusta.

Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja meillä Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme. Meitä on noin 4800 nesteläistä, jotka sitoutuvat tähän yrityksen tarkoituksen toteuttamiseen. Menestyksemme perustuu ihmisiin. Työntekijämme ovat liikkeellepaneva voima, Nesteen kehittyessä globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa.

Me Nesteellä kunnioitamme kaikkien ihmisten arvoa yksilöinä. Arvojemme mukaisesti meillä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa ja oikeus olla oma itsensä. Työnantajana olennainen osa menestystämme on puolestaan työhyvinvoinnista huolehtiminen. Kannustamme jokaista nesteläistä omalta osaltaan luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelua omaan työympäristöönsä; ihmisiin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan. Kuten arvommekin sen kertovat: Me välitämme, Me olemme rohkeita, Me teemme yhteistyötä. Loppupeleissä ihmiset tekevät yrityksen. Me olemme Neste.

Nesteen strategia on ”nopeammin, rohkeammin ja yhdessä”. Se perustuu ymmärrykseen siitä, ettei ilmastonmuutoksen torjunnassa tai jätemuoviongelman ratkaisemisessa ole aikaa hukattavaksi. Onnistuminen edellyttää toimintaa, uusien ratkaisujen innovointia ja niiden toteuttamista nopeammin ja rohkeammin kuin koskaan ennen – yhdessä.

Innovointi on myös erottamaton osa perimäämme, ja siksi pystymme kehittämään uraauurtavia ratkaisuja liiketoimintojen vastuullisuuden lisäämiseksi. Vuonna 2021 Neste valittiin maailman neljänneksi vastuullisimmaksi yritykseksi Global 100 -listalla.

Katso lisää sivuiltamme neste.com.

 

 

 
 
 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot