Kesäharjoittelija, Laborantti, Analytics and Quality Control
Neste Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

#SummerWithNeste


Nesteen kesäharjoittelijahaku on käynnissä!

Etsimme parhaillaan kesätyöntekijöitä osaksi Porvoon Analytics and Quality Control -osastoa seuraaviin ryhmiin  

 • Laadunvalvonta
 • Tutkimusanalytiikka
 • Vesi- ja Öljylaboratorio

 
Työtehtäväsi kesän aikana
 
Kesätyön vastuualueesi käsittää seuraavia tehtäviä:

 • Prosessinäytteiden analysointi
 • Tutkimusnäytteiden analysointi
 • Analyysitulosten raportointi LIMS järjestelmäämme
 • Laitteiden kunnon seuranta

 
Tehtävien kautta saat kokemusta useista eri analyysimenetelmistä ja laboratoriolaitteista sekä uusiutuvista ja fossiilisista näytematriiseista.
 
Menestyksen avaimet kesätyöhön
 
Olet motivoitunut oppimaan uutta, ja viihdyt joukossa, jossa turvallisuus, vastuullisuus ja ammattimaisuus ovat työn kantavia voimia. 
 
Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on

 • kemian opinnot: kemia, kemiantekniikka, laboratorioanalyytikko tai laborantti
 • kokemus laboratoriotyöskentelystä

 
Arvostamme myös

 • hyviä yhteistyötaitoja
 • vastuullisuutta
 • kokemusta laatustandardeista (esim ISO9001, ISO17025)

  
Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa. 
 
Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.
 
Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.
 
Kesätyö ajoittuu touko-syyskuulle.
 
Tule osaksi tulevaisuuden rakentamista!
 
Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelu Porvoossa. Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi järjestää puhelinaikoja. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com.
 
Hae tehtävää viimeistään 7.2.2021.  Liitä mukaan työhakemus, ansioluettelo ja opintorekisteriote.
 
Jos sinut valitaan tehtävään, pyydämme sinua käymään Nesteen terveystarkastuksessa, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Joihinkin tehtäviin liittyy myös suostumuksellasi tehty turvallisuusselvitys. Opastamme näissä tarpeen mukaan. 
 

Menestyksemme alkaa sinusta.


Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja meillä Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme. Meitä on noin 4400 nesteläistä, jotka sitoutuvat tähän yrityksen tarkoituksen toteuttamiseen. Kaikki toimintamme on suunniteltu siten, että olemme selkeästi sitoutuneet vastaamaan ilmastonmuutoksen haasteisiin. Työnantajana olennainen osa menestystämme on puolestaan työhyvinvoinnista huolehtiminen. Kannustamme jokaista nesteläistä omalta osaltaan luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelua omaan työympäristöönsä; ihmisiin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan.


Innovointi on myös erottamaton osa perimäämme, ja siksi pystymme kehittämään uraauurtavia ratkaisuja liiketoimintojen vastuullisuuden lisäämiseksi.
Katso lisää sivuiltamme https://www.neste.com/

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot