(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Laborantteja Tutkimusanalytikka -ryhmään
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Tutkimus ja kehitys -yksikköön kuuluva Tutkimusanalytiikka vastaa yhtiön projekteja ja tuotekehitystä tukevasta analytiikasta ja kemiallisesta tutkimuksesta sekä omalta osaltaan tuotannon tuesta. Oleellisena osana tätä toimintaa on osallistuminen tutkimus- ja kehitysprojekteihin sekä tuote- ja tuotanto-ongelmien selvittämiseen.

Etsimme Porvoon Teknologiakeskukseen Tutkimusanalytiikka -ryhmään

Kesäharjoittelijoita laborantin tehtäviin.

Työtehtäviisi kuuluu analyysien suorittaminen vaihtelevista näytteistä (polttoaineet, öljytuotteet, öljyt ja bioraaka-aineet) sekä osallistuminen laboratorion ylläpitotehtäviin yhteistyössä laboratorion muun henkilökunnan kanssa. Työsuhteen kesto on 3-4 kuukautta.

Haemme kemian alan opiskelijaa (ammatillinen peruskoulutus / ammattikorkeakoulu / yliopisto), opiskelusta tulisi olla suoritettuna vähintään 20%. Toivomme sinulta omatoimisuutta, huolellisuutta, vastuullisuutta ja yhteistyökykyä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän perinteisen öljynjalostuksen ja uusiutuvien polttoaineiden tutkimuksessa ja kehityksessä.

Teknologiakeskus sijaitsee Porvoon Kilpilahden teollisuusalueella noin 40 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Hakuaika päättyy 28.2.2018. Kesätyöpaikkavalinnat tehdään 13.4.2018 mennessä.

Liitä hakemukseesi ansioluettelo, saatekirje ja opintorekisteriote.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä.