(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Laborantteja Tutkimusanalytiikka-ryhmään
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Etsimme parhaillaan kesätyöntekijää laborantin tehtäviin osaksi Tutkimusanalytiikka-ryhmää Porvoon Teknologiakeskuksessa.

Työtehtäväsi kesän aikana

Kesätyön vastuualueesi käsittää seuraavat tehtäviä

  • analyysien suorittaminen vaihtelevista näytteistä (polttoaineet, öljytuotteet, öljyt ja bioraaka-aineet) eri tekniikoilla: 1) epäorgaanista analytiikkaa (N, Cl), 2) metallianalytiikkaa (ICP-OES/ICP-MS), 3) röntgenanalytiikkaa (XRF), 4) kaasukromatografista analytiikkaa (GC), 5) nestekromatografista analytiikkaa (HPLC, GPC) tai 6) massa-analytiikkaa (GC-MS)
  • osallistuminen laboratorion ylläpitotehtäviin yhteistyössä laboratorion muun henkilökunnan kanssa

Tehtävien kautta saat kokemusta monenlaisista näytematriiseista ja analyysitekniikoista sekä pääset työskentelemään alansa asiantuntijoiden kanssa.

Menestyksen avaimet kesätyöhön
 

Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on

  • kemian alan opiskelijalla (ammatillinen peruskoulutus / ammattikorkeakoulu / yliopisto)
  • opiskelusta tulisi olla suoritettuna vähintään 20%

Arvostamme myös

  • omatoimisuutta, huolellisuutta, vastuullisuutta ja yhteistyökykyä


#SummerWithNeste

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa.


Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.


Kesätyö ajoittuu ajanjaksolle touko-elokuu 2020, työsuhteen kesto 3-4 kk.


Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!

Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelu ja laboratoriokierros Porvoossa. Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi järjestää puhelinaikoja. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com.

Teknologiakeskus sijaitsee Porvoon Kilpilahden teollisuusalueella noin 40 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Hae tehtävää viimeistään 16.2.2020.  Liitä mukaan saatekirje, ansioluettelo ja opintorekisteriote.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta. Huumetestejä toteutetaan satunnaisotannalla. Tehtävän vaatiessa valitusta henkilöstä voidaan tehdä tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.