(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Laborantteja laadunvalvonta- sekä vesi- ja öljylaboratorioon
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2019

Etsimme parhaillaan kesätyöntekijöitä Porvoon Laadunvalvontalaboratorioon (4 kesäharjoittelijaa) sekä Vesi- ja öljylaboratorioon (5 kesäharjoittelijaa)

Työtehtäväsi kesän aikana

Kesätyön vastuualueesi käsittää mm. seuraavat tehtäviä

  • Prosessinäytteiden analysointi

  • Tutkimusnäytteiden analysointi

  • Analyysitulosten raportointi LIMS järjestelmäämme

  • Laitteiden kunnon seuranta

Tehtävien kautta saat kokemusta useista eri analyysimenetelmistä sekä laboratoriolaitteista.

Menestyksen avaimet kesätyöhön

Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on

  • kemian opinnot, kemiantekniikan opinnot, laboratorioanalyytikko opinnot tai laborantti opinnot

  • kokemus laboratoriotyöskentelystä

Arvostamme myös

  • hyviä yhteistyötaitoja

  • kokemusta öljytuotteista

#SummerWithNeste

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa.

Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.

Kesätyö ajoittuu touko-syyskuun välille. Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 40 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!

Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelu Porvoossa.

Hae tehtävää viimeistään 17.2.2019.  Liitä mukaan saatekirje ja ansioluettelo.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Tehtävän vaatiessa valitusta henkilöstä voidaan tehdä tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.