(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Laatuassistentti
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Opiskeletko teknistä alaa ja sinua kiinnostaisi hankkia kokemusta laatutehtävien parista? Tahtoisitko oppia enemmän laatutyöstä paikassa, jossa laatuvaatimukset ovat korkeat ja toimittaja- ja materiaalilaatutyöhön panostetaan aidosti? Hae Muratalle kesätyöhön 2019!


Haemme kesäharjoittelijaa laatuassistentin tehtävään tukemaan toimittajalaatutiimiämme Vantaan Martinlaaksoon. Toimittajalaatutiimimme vastuulla ovat toimittajien ja materiaalien laatu sekä niihin liittyvä dokumentointi, poikkeamien hallinta sekä erilaiset muutosprojektit. Laatuassistentin tehtäviin kuuluu mm. poikkeavien materiaalien tarkastamista, materiaalien pakkaamista, lähetysdokumenttien valmistelua sekä toimittajadokumenttien tallennusta dokumenttihallintajärjestelmään. Tulet osaksi tiimiä johon kuuluu materiaali- ja puolijohdetekniikka ammattilaisia ja toimit myös tiiviissä yhteistyössä sourcingin ja tuotannon kanssa.


Tässä kesätyössä opit lisää anturien valmistusketjusta ja tutustut läheltä puolijohdeteollisuudelle tyypillisiin materiaaleihin, laatuvaatimuksiin sekä työskentelytapoihin materiaalitoimittajien kanssa. Kesätyömme antaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet kehittää asiantuntijuuttasi erityisesti laadunhallintaan liittyvissä asioissa ja kartutat arvokasta työkokemusta kansainvälisessä, kasvavassa teknologiayrityksessä nykyaikaisten teknologioiden, menetelmien ja tiimimme timanttisten osaajien kanssa. Tuotteemme toimivat vaativissa, turvallisuuskriittisissä kohteissa mm. autoissa ja sydämentahdistimissa, mikä tuo työhösi kiinnostavia piirteitä ja haasteita.


Odotamme tehtävään hakevalta:


  • Tehtävään soveltuvia opintoja (esim. materiaalitekniikka, elektroniikka)
  • Hyviä tietoteknisiä taitoja (esim. MS- Office sekä perusosaamista tietokannoista)
  • Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen osaamista sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

Arvostamme myös mahdollista aiempaa kokemustasi elektroniikkatuotannosta, logistiikasta tai laaduntarkastuksesta. Tehtävässä on eduksi kokemus dokumenttien ylläpitotehtävistä sekä ERP järjestelmän käytöstä. Emme odota, että hallitse jo kaiken vaan että olet kiinnostunut laatutyöstä ja toimittajasuhteista, haluat kehittyä alan osaajan ja kykenet ottamaan vastuuta sinulle suunnitelluista tehtävistä. Sovit hyvin työporukkaamme jos arvostat itsenäistä työskentelyä, uuden oppimista sekä viihdyt dynaamisessa ympäristössä.Kuulostaako sinun kesätyöltäsi? Jätä meille hakemus!

Pääset mukaan hakuun jättämällä meille CV:n sekä lyhyen saatekirjeen, jossa kerrot miksi kiinnostuit tästä tehtävästä viimeistään 28.2.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa.


Jäitkö vielä miettimään jotakin? Lisätietoja tehtävästä antaa esimies Mary Iivanainen sähköpostitse firstname.surname@murata.com.