(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Laadunvalvonta
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Työnkuvasi

Haemme kahta laadunvalvonnan avustajaa Loviisan voimalaitoksen laadunvalvontaryhmään (LTQ) välille 17.5. - 30.9.2021 tai erikseen sovittavaksi ajaksi. LTQ vastaa voimalaitoksella tehtävistä laadunvalvontatarkastuksista ja materiaalitestauksista (esim. NDT, ainetta rikkomattomat aineenkoestukset). Toimenkuvaasi kuuluvat erilaiset avustavat tehtävät laitoksen tarkastuksissa ja NDT -testauksissa sekä tarkastuksiin liittyvien asiakirjojen ylläpito.

 

Tarjoamme sinulle

Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän tarkastusten parissa sekä mahdollisuuden tutustua ydinvoimalaitokseen käytännössä.

 

Odotamme sinulta

Koulutustaustaksesi edellytämme teknisen alan opiskelua (ammattikorkeakoulu tai yliopisto) ja toivoisimmekin, että kesäharjoittelu Fortumilla tukee opintojasi. Edellytämme perustason IT -taitoja ja vähintään englannin kielen käytännön hallintaa.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Petri Luostarinen, petri.luostarinen@fortum.com tai puh. +358 50 455 3343. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.1.2021. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa esimiehen henkilökohtainen tapaaminen. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.