(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Laadunvalvonnan avustaja
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme kahta laadunvalvoja avustajaa Loviisan voimalaitoksen laadunvalvontaryhmään (LTQ) välille 25.5. - 10.10.2020 tai erikseen sovittavaksi ajaksi. LTQ vastaa laitoksella tehtävistä laadunvalvontatarkastuksista ja materiaalitestauksista (esim. NDT, ainetta rikkomattomat aineenkoestukset). Toimenkuvaasi kuuluvat erilaiset avustavat tehtävät laitoksen tarkastuksissa ja NDT -testauksissa sekä tarkastuksiin liittyvien asiakirjojen ylläpito. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän erilaisten tarkastusten parissa sekä mahdollisuuden nähdä ydinvoimalaitoksen komponentteja käytännössä. 

 

Odotamme sinulta

Koulutustaustaksesi edellytämme teknisen alan opiskelua (ammattikorkeakoulu tai yliopisto) ja toivoisimmekin, että kesäharjoittelu Fortumilla tukee opintojasi. Edellytämme perustason IT -taitoja ja vähintään englannin kielen käytännön hallintaa.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Petri Luostariseen, petri.luostarinen@fortum.com tai puh. +358 50 455 3343. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.1.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.