Kesäharjoittelija, Laadunhallinta
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Työnkuvasi      

Haemme laadunhallinnan alueen kesäharjoittelijaa Loviisan voimalaitoksen laadunhallintaryhmään. Laadunhallintaryhmän vastuulla on mm. hallinnoida voimalaitoksen laadunhallintajärjestelmän prosesseja, hallinnoida ja ylläpitää voimalaitoksen korjaavien toimenpiteiden seurantaa, ylläpitää laadunhallinnan alueen ohjeistoa sekä ylläpitää ja toteuttaa voimalaitoksen sisäistä auditointiohjelmaa. Tarvitsemme työpanostasi 3.5.- 31.8.2021 välisenä aikana, mutta myös muut ajankohdat ovat sovittavissa. Tehtävässä osallistut laadunhallintaryhmän tehtäviin sekä toimit kesälomasijaisena. Työ on päivätyötä.

Tarjoamme sinulle

Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa.

Tehtävässä pääset tutustumaan ydinvoimalaitoksen laadunhallinnan tehtäväkenttään ja toimintoihin.

Odotamme sinulta

Olet korkeakouluopiskelija soveltuvalta (tekniikan) alalta. Sinulla on avoin ja reipas asenne sekä halu oppia uusia asioita. Aikaisempi kokemus ydinvoimalaitoksella työskentelystä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Lisäksi omaat hyvän suullisen ja kirjallisen suomen kielen taidon, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko?                                                                        

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoa tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Svante Söderström, +358 10 455 3451 tai karl.soderstrom(at)fortum.com. Viimeinen hakupäivä on 31.1.2021.

Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa esimiehen henkilökohtainen tapaaminen. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1406560
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Loviisa
  • Lisätietoja antaa: Svante Söderström, +358 10 455 3451 tai karl.soderstrom(at)fortum.com