(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Laadunhallinta
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme laadunhallinnan alueen kesäharjoittelijaa Loviisan voimalaitoksen laadunhallintaryhmään. Laadunhallintaryhmän vastuulla on mm. hallinnoida voimalaitoksen laadunhallintajärjestelmän prosesseja, hallinnoida ja ylläpitää voimalaitoksen korjaavien toimenpiteiden seurantaa, ylläpitää laadunhallinnan alueen ohjeistoa sekä ylläpitää ja toteuttaa voimalaitoksen sisäistä auditointiohjelmaa. Tarvitsemme työpanostasi 2.5.- 31.8.2020 välisenä aikana, mutta myös muut ajankohdat ovat sovittavissa. Tehtävässä osallistut laadunhallintaryhmän tehtäviin sekä toimit kesälomasijaisena. Työ on päivätyötä. 

 

Tarjoamme sinulle

Tehtävässä pääset tutustumaan ydinvoimalaitoksen laadunhallinnan tehtäväkenttään ja toimintoihin. Tarjoamme tehtävässä tarvittavan perehdytyksen ja ohjauksen. 

 

Odotamme sinulta

Olet korkeakouluopiskelija soveltuvalta (tekniikan) alalta. Sinulla on avoin ja reipas asenne sekä halua oppia uusia asioita. Aikaisempi kokemus ydinvoimalaitoksella työskentelystä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Lisäksi omaat hyvän suullisen ja kirjallisen suomen kielen taidon, muu kielitaito katsotaan eduksi. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoa tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Svante Söderströmiin, +358 10 455 3451 tai karl.soderstrom(at)fortum.com.

Viimeinen hakupäivä on 31.1.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.