(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Kunnossapitomestari (automaatio)
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2019

Etsimme parhaillaan Tuotantoon Naantalin jalostamolle kunnossapitomestari automaatioryhmään

Työtehtäväsi kesän aikana

Tehtävässä toimit automaation ryhmäpäällikön alaisuudessa osana automaatiotiimiä. Tiimin jäsenä huolehdit erilaisten ohjaus-, säätö- ja kenttäinstrumenttilaitteiden kunnossapitotöiden etenemisestä sekä vastaat urakoitsijoiden valvonnasta ja työnjohdon ohjaamisesta yhdessä kokeneiden kunnossapitomestareiden kanssa.

Kesätyön aikana pääset työskentelemään prosessiautomaation parissa.

Menestyksen avaimet kesätyöhön

Tehtävän hoitaminen edellyttää automaatioalan tuntemusta ja englannin kielen taitoa. Odotamme sinun suorittaneen vähintään kaksi vuotta automaatioalan AMK- tai korkeakouluopintoja.

Tehtävässä suoriutuminen edellyttää hyvää turvallisuusajattelua, työtä pelkäämätöntä asennetta, oma-aloitteisuutta sekä hyviä sosiaalisia taitoja.

Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.

#SummerWithNeste

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa.

Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.

Kesätyö ajoittuu 01.05. - 31.08.2019 väliselle ajalle.

Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!

Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelut Naantalissa.

Hae tehtävää viimeistään 17.2.2019.  Liitä mukaan saatekirje, ansioluettelo ja opintorekisteriote.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Tehtävän vaatiessa valitusta henkilöstä voidaan tehdä tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Yhtiö järjestää ilmaisia työmatkakuljetuksia Naantalin jalostamolle.