(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Kunnossapitoinsinööri
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Nesteen Suomen tuotantolaitokset Porvoossa ja Naantalissa muodostavat yhteisen jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Porvoon jalostamon omaisuudenhallintaan

Kesäharjoittelijaa kunnossapitoinsinöörin tehtäviin.

Tehtäviisi kuuluvat jalostamoalueiden kunnossapitoon liittyvät selvitys- ja kehitystyöt. Tehtävät liittyvät pääasiassa painelaitteisiin ja pyöriviin koneisiin sekä niiden tekniseen dokumentaatioon.

Tehtävään soveltuu esimerkiksi kone-, laite- tai materiaalitekniikan opiskelija, jolla on vähintään kolmasosa opinnoista suoritettuna. Aiempi kokemus teollisuuslaitoksen kunnossapidon tehtävistä katsotaan eduksi.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Neste järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.

Hakuaika päättyy 28.2.2018. Liitä hakemukseesi ansioluettelo, opintorekisteriote ja saatekirje.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.