Kesäharjoittelija, Kunnossapito
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Työnkuvasi

Tarjoamme kesätyöpaikkaa kunnossapitoon reippaalle opiskelijalle tai vasta valmistuneelle. Työtehtäväsi liittyvät Riihimäen laitosalueen kunnossapitoon. Kunnossapidolla pyrimme varmistamaan prosessilaitteistomme häiriöttömän käytön. Kesäharjoittelijan keskeisiin tehtäviin kuuluvat mekaaniset kone- ja laiteasennukset, korjaus-, ennakkohuolto- ja kunnonvalvontatyöt sekä määräaikaistarkastukset. Työ on pääsääntöisesti arkisin tapahtuvaa päivätyötä.

 

Tarjoamme sinulle

Vaihtelevia työtehtäviä monipuolisessa ja haastavassa laitosympäristössä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi ammattitaitoisessa työyhteisössä.

Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa.

 

Odotamme sinulta

Olet vasta valmistunut tai opiskelet, opintosuuntasi voi olla kunnossapito, asentaja, koneistaja, tai kone- ja tuotantotekniikan linja.

Toivomme sinulta positiivista asennetta, oma-aloitteesuutta ja järjestelmällisyyttä.

Edellytämme vähintään18 vuoden ikää.

 

Kiinnostuitko?

Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 15.3.2021 mennessä. Lisätietoja antaa tiistaisin 9.30 - 11.00 kunnossapidon työnjohtaja Janne Nikanto, puh. 040 087 5754.

Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa esimiehen henkilökohtainen tapaaminen. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot