(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Kunnossapito
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018

Etsimme kesäharjoittelijoita prosessilaitteiden kunnossapidon tiimiin Vantaalle. Tehtävä sisältää puolijohdeteollisuudelle tai elektroniikkateollisuudelle tyypillisten prosessi- ja mittalaitteiden kunnossapitoa ja kehittämistä sekä tuotannossa olevien laiteongelmien ratkaisua. Työskentely tapahtuu pääosin päivävuorossa klo 8-16.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

* Soveltuvia teknisen alan opintoja (esim. insinööri) painottuen mieluiten kone- tai automaatiotekniikkaan tai elektroniikkaan
* Kiinnostusta kunnossapitoon ja teknisiin tehtäviin tuotantoympäristössä
* Suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi arvostamme

* Aiempaa kokemusta puhdashuonetyöskentelystä
* Aiempaa kokemusta puolijohdeteollisuudessa

Työntekijänä olet aktiivinen ja hyvä ratkaisemaan käytännön ongelmia. Viihdyt tuotantoympäristössä ja olet joustava ja aikaansaava tyyppi.

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä nykyaikaisten teknologioiden, menetelmien ja alan parhaiden osaajien parissa. Tarjoamme sinulle laaja-alaisen kunnossapidon tehtäväkentän ja hyvän mahdollisuuden oppia korkean teknologian ja korkeiden laatuvaatimusten tuotantoa. Tuotteemme ovat merkityksellisiä ja toimivat vaativissa kohteissa mm. liikenteessä ja sydämentahdistimissa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi alla olevasta linkistä viimeistään 12.03.2018 . Hakijoiden haastattelut pyritään aloittamaan jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat maanantaisin ja perjantaisin klo 8.00 - 9.00:

* Elementtivalmistus front-end: Henrik Leskinen, puh: 045 679 4174
* Elementtivalmistus Back-end: Christian Lauren, puh: 050 547 0974
* Komponenttivalmistus: Christian Lauren, puh: 050 547 0974
* Komponenttitestaus: Ari Östman, puh: 040 774 1473

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 900 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com