(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Koulutusryhmä
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijaa Loviisan voimalaitokselle koulutusryhmään ajalle 1.6.- 30.9.2020. Työnkuvaasi kuuluu mm. koulutuskirjanpito, vuosihuollon valmistelevat tehtävät, tulo- ja urakoitsijakoulutusten esijärjestelyt sekä muut avustavat tehtävät. 

 

Tarjoamme sinulle

Työ sisältää mielenkiintoisia ja haasteellisia tehtäviä voimalaitoksen henkilöstön koulutusten parissa. Lisäksi tarjoamme sinulle tunnetun ja arvostetun yhtiön edut ja nykyaikaiset työvälineet, hyvän perehdytyksen tehtäviin sekä ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit. 

 

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta vähintään toisen vuoden kaupallisen alan korkeakouluopintoja. Sinulla on kykyä keskittyä useampaan tehtävään samanaikaisesti ja kokemusta projektimaisesta työskentelystä. Koulutuskirjanpidossa vaaditaan erityistä tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta. Olet avoin, oppimiskykyinen ja joustava sekä hallitset MS-Office työkalujen käytön. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Ismo Korhoseen +358401693276 tai ismo.korhonen@fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.01.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.