(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija: Kopiohuonetyöntekijä
KaVo Kerr

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Haemme kesätyöntekijää kopiohuoneeseen

Haemme kopiohuoneeseen työntekijää, joka on työskentelyotteeltaan ripeä, haluaa oppia uutta ja on palvelualtis. Tehtävä soveltuu esimerkiksi merkonomiopiskelijalle. Työtehtäviin kuuluvat mm. manuaalien tulostus ja viimeistely sekä materiaalien tilaus. Manuaaleja valmistetaan 28 eri kielellä ja järjestelmät ovat sekä suomen- että englanninkielellä. Tehtävään perehdytetään.

Kesätyösopimukset ovat 3-4 kuukauden mittaisia. Meillä voit suorittaa myös opiskeluihisi mahdollisesti kuuluvan työharjoittelun tai tehdä lopputyön. Tehtaamme sijaitsee Tuusulassa.

Kesätyöntekijöiltämme edellytämme reipasta asennetta ja ahkeraa otetta eri tehtäviin. Tekniset perusasiat ovat sinulla hallussa, opit uusia asioita nopeasti ja muistat pitää mielessä oman ja työkavereidesi työturvallisuuden.

Kiinnostuitko tehtävistä?

Lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi meille viimeistään 10.3.2019: https://www.kavokerr.com/fi-fi/workforus. Hakemusten perusteella kutsumme sopivimmat hakijat 25.3.2019 järjestettävään rekrytointipäivään, jossa esittelemme yrityksen toimintaa sekä haastattelemme hakijat. Kutsu rekrytointipäivään tulee sähköpostitse.

 

Avainsanat: kesätyö, kesäharjoittelu, kopiohuone, toimisto