Kesäharjoittelija, Konetekninen suunnittelu
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Työnkuvasi     

Haemme kesäharjoittelijaa Loviisan voimalaitoksen kunnossapitotekniikkayksiköön kone- ja prosessistekniseen suunnittelujaokseen ajalle 3.5. - 31.8.2021 tai erikseen sovittavaksi ajankohdaksi. Työtehtävään kuuluu pääasiassa ydinlaitoksen korjaus- ja muutostöihin liittyvä konetekninen suunnittelu.

Tarjoamme sinulle                                                 

Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa.

Tehtävässä avautuu mahdollisuus kohdata mielenkiintoisia haasteita voimalaitoksen teräsrakenteiden, painelaitteiden ja putkistojen sekä muiden koneteknisten laitteiden parissa.                        

Odotamme sinulta                    

Odotamme sinulta vähintään toisen vuoden teknisen alan AMK- tai korkeakouluopintoja. Työ edellyttää teknisenpiirustuksen perusteiden hallintaa. Työskentelytaidoiltasi olet huolellinen ja oma-aloitteinen.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Harri Puhakkaan, +358401823069 tai harri.puhakka@fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.01.2021.

Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa esimiehen henkilökohtainen tapaaminen. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1408221
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Loviisa
  • Lisätietoja antaa: Harri Puhakka, +358401823069 tai harri.puhakka@fortum.com