(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Konetekninen suunnittelu
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme Loviisan voimalaitoksen kunnossapitotekniikkayksikkön kone- ja prosessistekniseen suunnittelujaokseen kesäharjoittelijaa ajalle 4.5. - 31.8.2020. Tehtävään kuulu pääasiassa ydinlaitoksen korjaus- ja muutostöihin liittyvä konetekninen suunnittelu. 

 

Tarjoamme sinulle

Tehtävässä avautuu mahdollisuus kohdata mielenkiintoisia haasteita voimalaitoksen teräsrakenteiden, painelaitteiden ja putkistojen sekä muiden koneteknisten laitteiden parissa. 

 

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta vähintään toisen vuoden teknisen alan AMK- tai korkeakouluopintoja. Työ edellyttää teknisenpiirustuksen perusteiden hallintaa. Työskentelytaidoiltasi olet huolellinen ja oma-aloitteinen. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Harri Puhakkaan, +358401823069 tai Harri.Puhakka@fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.01.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.