(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Konetarkastaja
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Nesteen Suomen tuotantolaitokset Porvoossa ja Naantalissa muodostavat yhteisen jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Porvoon jalostamon omaisuudenhallintaan

Kesäharjoittelijaa konetarkastajan tehtävään.

Konetarkastajan tehtävään kuuluu jalostamolla käytettävien pyörivien laitteiden, kuten pumppujen puhaltimien ja kompressoreiden käynninaikainen kunnonvalvonta käyttäen jalostamolla käytössä olevia kunnonvalvontamenetelmiä. Työhön kuuluu myös ongelmanratkonta ja jatkuva parantaminen. Konetarkastajana toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon, kunnossapidon sekä palveluntoimittajien kanssa.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta koneasennustehtävistä ja/tai muista teollisuuden kunnossapitotehtävistä. Arvostamme hyvää turvallisuusasennetta, huolellisuutta ja yhteistyötaitoja. Tehtävien hoitaminen edellyttää vähintään B-ajokorttia ja hyvää englanninkielentaitoa. Tulityö- ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. 

Tehtävään valituilta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Neste järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.

Hakuaika päättyy 28.2.2018. Liitä hakemukseen ansioluettelo, opintorekisteriote ja saatekirje.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.