(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, konepaja
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi 

Haemme kesäharjoittelijaa Loviisan voimalaitokselle konepaja-ryhmään koneistus- ja/tai hitsausosastolle sopimuksen mukaan aikavälille 4.5-30.10.2020, lyhyempikin jakso on mahdollinen. Työ sisältää mm. uusiotuotantoa, korjauskoneistuksia sekä hitsaus-/putkiasennuksia voimalaitosympäristössä.

 

Tarjoamme sinulle 

Pääset tutustumaan voimalaitoksen koneistus- ja hitsausprosesseihin. Tarjoamme sinulle tunnetun ja arvostetun yhtiön edut, hyvän perehdytyksen tehtävään sekä ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit.

 

Odotamme sinulta 

Odotamme sinulta vähintään toisen vuoden ammattikouluopintoja konepaja- tai metallialalta. Sinulla on reipas asenne ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Voimalaitosympäristössä edellytämme 18-vuoden ikää.

 

Kiinnostuitko? 

Hae tehtäviä alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Hitsaus/levytyöt Arto Järviseen +358 104553360 tai arto.jarvinen@fortum.com tai koneistus Reino Eskoseen +358104553339 tai reino.eskonen@fortum.com.

Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.1.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.