(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Konekunnossapidon työnjohtaja
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

 

Haemme kesäharjoittelijaa Loviisan voimalaitoksen mekaaniseen kunnossapitoon ajalle 4.5.-10.10.2020 tai erikseen sovittavaksi ajankohdaksi. Tehtävänäsi on päivittäisten työtehtävien koordinointi kesälomien tuurausaikoina. Vuosihuoltojen aikana työskentelet laajasti ulkopuolisten sidosryhmien kanssa ja toimit urakoitsijoiden yhdyshenkilönä yhdessä vakituisen kunnossapidon työnjohdon kanssa. 

 

 

Tarjoamme sinulle

 

Tarjoamme sinulle haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä dynaamisessa kunnossapito-organisaatiossa. Lisäksi pääset kehittämään ammattitaitoasi ja osaamistasi teknisesti haastavassa laitosympäristössä, josta on sinulle hyötyä nyt ja tulevaisuudessa. 

 

 

Odotamme sinulta

 

Odotamme sinulta teknisen alan opintoja. Olet oma-aloitteinen, tiimityöskentelijä, hahmotat kokonaisuuksia ja sinulla on loogista päättelykykyä. Edellytämme laitosympäristössä 18 vuoden ikää. Toivomme, että voisit jatkaa työskentelyä vuosihuoltojen loppuun lokakuulle. 

 

 

 

Kiinnostuitko?

 

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemus. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Antti Hurri 010 455 3301 tai Patrick Malmberg 010 455 3338. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 15.02.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.