Kesäharjoittelija, Koneistaja
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Summer Energy -kesätyökampanjamme on käynnistynyt jälleen ja haemme uusia työkavereita kesälle 2022! Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtävääsi, ja lisäksi tutustut ja saat tukea muilta kesätyöntekijöiltämme. Hae meille ja ota aktiivinen rooli puhtaamman maailman puolesta! Summer Energy - lue mitä viime kesän harjoittelijat ajattelivat kesästään.

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijaa Loviisan voimalaitokselle kunnossapidon konepaja-ryhmän koneistusosastolle. Työnkuvaasi kuuluu mm. uusiotuotantoa sekä korjauskoneistuksia manuaalisella ja CNS-työstökoneilla. Tarvitsemme työpanostasi aikavälille 2.5 - 15.10.2022 tai erikseen sovittavaksi ajankohdaksi sopimuksen mukaisesti. 

Miksi valita meidät?

Aikamme suurin haaste odottaa meitä. Energiajärjestelmän uudistaminen on välttämätöntä edistääksemme muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Päästäksemme kohti tavoitteitamme olemme sitoutuneet avoimen työkulttuurin edistämiseen. Keskinäinen luottamus, toisiimme uskominen ja jokaisen hyvinvoinnista huolehtiminen auttavat meitä kohti parempia tuloksia. Olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea olevansa sen yhdenvertainen jäsen.

Pääset tutustumaan voimalaitoksen monimuotoiseen koneistustuotantoon. Ammattitaitoinen ja hyvän yhteishengen omaava koneistustiimi sitoutuu kehittämään osaamistasi koko työjaksosi ajan.

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta vähintään toisen vuoden ammattikouluopintoja tai vastaavia opintoja konepaja- tai metalli-alalta. Sinulla on reipas asenne ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Voimalaitosympäristössä edellytämme vähintään 18 vuoden ikää työsuhteen alkaessa. 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 31.1.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Reino Eskonen, +358 10 455 3339 tai sähköpostitse reino.eskonen@fortum.com. 

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa rekrytoivan esihenkilön henkilökohtainen tapaaminen. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme nuhteetonta taustaa, hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot