Kesäharjoittelija, Koneasentaja
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Summer Energy -kesätyökampanjamme on käynnistynyt jälleen ja haemme uusia työkavereita kesälle 2022! Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtävääsi, ja lisäksi tutustut ja saat tukea muilta kesätyöntekijöiltämme. Hae meille ja ota aktiivinen rooli puhtaamman maailman puolesta! Summer Energy - lue mitä viime kesän harjoittelijat ajattelivat kesästään.

Työnkuvasi

Haemme Loviisan voimalaitoksen kunnossapitotekniikkayksikköön mekaaniseen kunnossapitoon neljää kesäharjoittelijaa koneasennustehtäviin. Asentajan tehtäviin kuuluvat voimalaitoksen mekaanisten laitteiden korjaus- ja ennakkohuoltotöihin liittyvät työt. Osallistut koneasennuksiin kaikkialla voimalaitoksen alueilla. Tarvitsemme työpanostasi 2.5.- 16.10.2022 välisenä aikana, mutta myös muut ajankohdat ovat sovittavissa.

Miksi valita meidät?

Aikamme suurin haaste odottaa meitä. Energiajärjestelmän uudistaminen on välttämätöntä edistääksemme muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Päästäksemme kohti tavoitteitamme olemme sitoutuneet avoimen työkulttuurin edistämiseen. Keskinäinen luottamus, toisiimme uskominen ja jokaisen hyvinvoinnista huolehtiminen auttavat meitä kohti parempia tuloksia. 

Tarjoamme sinulle inspiroivan ja merkityksellisen ympäristön kasvattaa omaa asiantuntijuuttasi. Tuemme sinua sillä yksilöllisellä urapolulla, jonka itsellesi määrität. Uskomme että monimuotoisuus ja inklusiivisuus auttavat meitä uudistumaan ja kasvamaan yhdessä. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea olevansa sen yhdenvertainen jäsen.

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta teknisen alan opintoja. Olet oma-aloitteinen, tiimityöskentelijä sekä hahmotat kokonaisuuksia. Sinulta löytyy reipasta asennetta työntekoon ja loogista päättelykykyä. Lisäksi edellytämme laitosympäristössä vähintään 18 vuoden ikää. Toivomme, että pystyt työskentelemään voimalaitoksen vuosihuoltojen ajan syyskuun loppuun asti.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 31.1.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Hurri 010 455 3301 tai Patrick Malmberg 010 455 3338.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa rekrytoivan esihenkilön henkilökohtainen tapaaminen. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-lokakuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme nuhteetonta taustaa, hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot