Kesäharjoittelija, Koneasentaja
Fortum Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Työnkuvasi

Haemme koneasentajia Lisenssikadun toimipisteeseemme Naantaliin ajalle 2.5. - 30.9.2021. Toimit koneasentajana kokeneiden ammattilaistemme opastuksella vaativissa höyry-, kaasuturbiinien sekä generaattoreiden huoltotehtävissä. Työt suoritetaan pääosin eri pituisina komennuksina asiakkaidemme tiloissa.

Tarjoamme sinulle

Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa.

Tarjoamme myös mahdollisuuden tutustua höyry- ja kaasuturbiineihin sekä generaattoreihin, ja kehittää osaamistasi ammattitaitoisessa työyhteisössä. Pääset tekemään vaihtelevaa ja mielenkiintoista työtä voimalaitosympäristössä.

Odotamme sinulta

Olet täyttänyt 18 vuotta ja sinulla on takanasi vähintään kaksi vuotta ammattikouluopintoja tai vuosi ammattikorkeakouluopintoja kone- ja voimalaitostekniikan alalta. Toivoisimme, että sinulla on voimassaolevat työturvallisuus- ja tulityökortit. Kokemus koneasennustehtävistä katsotaan eduksi. Lisäksi edellytämme sinulta aitoa kiinnostusta turbiinilaitosten kunnossapidon parissa työskentelyyn, sekä oma-aloitteisuutta ja kykyä tiimityöskentelyyn ajoittain hektisessä työympäristössä.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään alla olevasta linkistä lähettämällä sähköinen hakemus. Jos haluat lisätietoja tehtävästä, ota yhteyttä Jesse Pellonpää, 0504300726 tai jesse.pellonpaa(at)fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävään on 31.1.2021.

Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa esimiehen henkilökohtainen tapaaminen. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot