Kesäharjoittelija, Koneasentaja
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Työnkuvasi

Haemme koneasentajaa Lisenssikadun toimipisteeseemme Naantaliin ajalle 3.5. - 30.9.2021. Tässä työssä toimit koneasentajana verstaalla höyry- ja kaasuturbiinien sekä generaattoreiden monipuolisissa korjaus- ja huoltotehtävissä.

 

Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden tutustua höyry- ja kaasuturbiineihin sekä generaattoreihin, ja kehittää osaamistasi ammattitaitoisessa työyhteisössä. Pääset tekemään vaihtelevaa ja mielenkiintoista työtä konepajaympäristössä.

Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa.

 

Odotamme sinulta

Olet täyttänyt 18 vuotta ja sinulla on takanasi vähintään kaksi vuotta ammattikouluopintoja tai vuosi ammattikorkeakouluopintoja kone- ja voimalaitostekniikan alalta. Toivoisimme sinulla olevan voimassaolevat työturvallisuus- ja tulityökortit. Kokemus koneasennustehtävistä on eduksi. Lisäksi edellytämme sinulta aitoa kiinnostusta konepajatöihin, sekä oma-aloitteisuutta ja kykyä tiimityöskentelyyn ajoittain hektisessä työympäristössä.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään alla olevasta linkistä lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Petteri Saloseen, puh. 040 830 6826 arkisin klo 12.00 - 14.00 tai petteri.salonen@fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävään on 31.1.2021. Kutsumme hakijoita haastatteluun mahdollisesti jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa esimiehen henkilökohtainen tapaaminen. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot