(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Koneasentaja
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Etsimme parhaillaan kesäharjoittelijoita Naantalin jalostamolle kone- ja laitoshuollon tehtäviin.

Työtehtäväsi kesän aikana

Tehtävässä toimit kunnossapitomestarin alaisuudessa ja työskentelet päivätöissä osana meidän koneasennustiimiä. Tiimin jäsenenä vastaat pyörivien laitteiden korjauksista ja ennakkohuollosta. Kesätyön aikana pääset kehittämään osaamistasi mm. pumppujen ja kompressorien huoltamisesta.

Menestyksen avaimet kesätyöhön

Odotamme sinulta tehtävään

  • Meneillään olevia toisen asteen koneasentajan tai amk:n konetekniikan opintoja. 
  • Tehtävässä suoriutuminen edellyttää hyvää turvallisuusajattelua, työtä pelkäämätöntä asennetta, oma-aloitteisuutta sekä hyviä sosiaalisia taitoja.
  • Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.

#SummerWithNeste

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa.

Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.

Kesätyö ajoittuu 02.05. - 31.08.2020 väliselle ajalle.

Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!

Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelut Naantalissa. Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi järjestää puhelinaikoja. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com.

Hae tehtävää viimeistään 16.2.2020.  Liitä mukaan saatekirje, ansioluettelo ja opintorekisteriote.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Tehtävän vaatiessa valitusta henkilöstä voidaan tehdä tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Yhtiö järjestää ilmaisia työmatkakuljetuksia Naantalin jalostamolle.