(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Koneasentaja
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

 Työnkuvasi

Haemme Loviisan voimalaitoksen kunnossapitotekniikkayksikköön mekaaniseen kunnossapitoon kesäharjoittelijoita koneasennustehtäviin ajalle 4.5-10.10.2020 tai erikseen sovittavaksi ajankohdaksi. Asentajan tehtäviin kuuluvat voimalaitoksen mekaanisten laitteiden korjaus- ja ennakkohuoltotöihin liittyvät työt. Osallistut koneasennuksiin kaikkialla voimalaitoksen alueilla. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä dynaamisessa kunnossapito-organisaatiossa. Lisäksi pääset kehittämään ammattitaitoasi ja osaamistasi teknisesti haastavassa laitosympäristössä, josta on sinulle hyötyä nyt ja tulevaisuudessa. 

 

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta teknisen alan opintoja. Olet oma-aloitteinen, tiimityöskentelijä sekä hahmotat kokonaisuuksia. Sinulta löytyy reipasta asennetta työntekoon ja loogista päättelykykyä. Lisäksi edellytämme laitosympäristössä 18 vuoden ikää. Toivomme, että voit työskennellä vuosihuoltojen loppuun lokakuulle. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Antti Hurri 010 455 3301 tai Patrick Malmberg 010 455 3338. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 15.02.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.