(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Koneasentaja
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

 

Haemme koneasentajaa Lisenssikadun toimipisteeseemme Naantaliin ajalle 1.5. - 30.9.2020. Tässä työssä toimit koneasentajana verstaalla höyry- ja kaasuturbiinien sekä generaattoreiden monipuolisissa korjaus- ja huoltotehtävissä. 

 

 

Tarjoamme sinulle

 

Mahdollisuuden tutustua höyry- ja kaasuturbiineihin sekä generaattoreihin, ja kehittää osaamistasi ammattitaitoisessa työyhteisössä. Pääset tekemään vaihtelevaa ja mielenkiintoista työtä konepajaympäristössä. 

 

 

Odotamme sinulta

 

Olet täyttänyt 18 vuotta ja sinulla on takanasi vähintään kaksi vuotta ammattikouluopintoja tai vuosi ammattikorkeakouluopintoja kone- ja voimalaitostekniikan alalta. Toivoisimme sinulla olevan voimassaolevat työturvallisuus- ja tulityökortit. Kokemus koneasennustehtävistä on eduksi. Lisäksi edellytämme sinulta aitoa kiinnostusta konepajatöihin, sekä oma-aloitteisuutta ja kykyä tiimityöskentelyyn ajoittain hektisessä työympäristössä. 

 

 

Kiinnostuitko?

 

Hae tehtävään alla olevasta linkistä lähettämällä sähköinen hakemus. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Petteri Saloseen, puh. 040 830 6826 arkisin klo 12.00 - 14.00 tai petteri.salonen@fortum.com.

 

Viimeinen hakupäivä tehtävään on 31.1.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun mahdollisesti jo hakuajan puitteissa.