(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Koneasentaja
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme koneasentajaa Lisenssikadun toimipisteeseemme Naantaliin sekä toimipisteeseemme Jyväskylään ajalle 1.5.2020– 30.9.2020. Tässä työssä toimit koneasentajana höyry- ja kaasuturbiinien sekä generaattoreiden monipuolisissa korjaus- ja huoltotehtävissä. 

 

Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden tutustua höyry- ja kaasuturbiineihin sekä generaattoreihin, ja kehittää osaamistasi ammattitaitoisessa työyhteisössä. Pääset tekemään vaihtelevaa ja mielenkiintoista työtä voimalaitosympäristössä.

 

Odotamme sinulta

Olet täyttänyt 18 vuotta ja sinulla on takanasi vähintään kaksi vuotta ammattikouluopintoja tai vuosi ammattikorkeakouluopintoja kone- ja voimalaitostekniikan alalta. Toivoisimme sinulla olevan voimassaolevat työturvallisuus- ja tulityökortit. Kokemus koneasennustehtävistä tai konepajatyöskentelystä on eduksi. Lisäksi edellytämme sinulta aitoa kiinnostusta asennustöihin, sekä oma-aloitteisuutta ja kykyä tiimityöskentelyyn ajoittain hektisessä työympäristössä.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään alla olevasta linkistä lähettämällä sähköinen hakemus. Viimeinen hakupäivä tehtävään on 31.1.2020.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Jesse Pellonpää, Group Manager, Site Operations puh. 050 430 0726 arkisin klo 12.00-14.00 / jesse.pellonpaa@fortum.com.

Kutsumme hakijoita haastatteluun mahdollisesti jo hakuajan puitteissa.