Kesäharjoittelija, koneasentaja
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019
Työnkuvasi
 

Haemme koneasentajia Lisenssikadun toimipisteeseemme Naantaliin sekä toimipisteeseemme Jyväskylään ajalle 1.5.-15.9.2019 eripituisiin työsuhteisiin. Toimit koneasentajana kokeneiden ammattilaistemme opastuksella monipuolisuutta vaativissa höyry- ja kaasuturbiinien sekä generaattoreiden huolto- ja korjaustehtävissä. Työ suoritetaan pääosin eri pituisina komennuksina asiakkaidemme tiloissa sekä myös korjaamollamme Naantalissa tai Jyväskylässä.

 

Tarjoamme sinulle

 

Mahdollisuuden tutustua höyry- ja kaasuturbiineihin sekä generaattoreihin, ja kehittää osaamistasi ammattitaitoisessa työyhteisössä. Pääset tekemään vaihtelevaa ja mielenkiintoista työtä voimalaitosympäristössä.

 

Odotamme sinulta

 

Olet täyttänyt 18 vuotta ja sinulla on takanasi vähintään kaksi vuotta ammattikouluopintoja tai vuosi ammattikorkeakouluopintoja kone- ja voimalaitostekniikan alalta. Toivoisimme sinulla olevan voimassaolevat työturvallisuus- ja tulityökortit. Kokemus koneasennustehtävissä on eduksi. Lisäksi edellytämme sinulta aitoa kiinnostusta turbiinilaitosten kunnossapidon parissa työskentelyyn, sekä reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta.

 

Kiinnostuitko?
 

Hae tehtävään alla olevasta linkistä lähettämällä sähköinen hakemus.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Jesse Pellonpäähän, puh. 050 4300726 arkisin klo 12.00 - 14.00 tai jesse.pellonpaa(at)fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävään on 20.3.2019.

Kutsumme hakijoita haastatteluun mahdollisesti jo hakuajan puitteissa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1227191
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä, Naantali
  • Lisätietoja antaa: Jesse Pellonpää, puh. 050 4300726 arkisin klo 12.00 - 14.00 tai jesse.pellonpaa(at)fortum.com