(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Koeajaja Pilottutkimusryhmään
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Tutkimus ja Kehitys -yksikköön kuuluva Catalysts and Refining -osasto vastaa Nesteen uusien prosessiteknologioiden kehittämiseen sekä olemassa olevien teknologioiden parantamiseen liittyvästä tutkimuksesta ja koetoiminnasta. Catalysts and Refining -osastoon kuuluvat katalyytti- ja prosessikehitys-, pilottutkimus- ja koelaitteet-ryhmä.

Etsimme Pilottutkimusryhmään

Kesäharjoittelijoita koeajajan tehtäviin.

Pilottutkimusryhmän koeajajana työtehtäviisi kuuluu katalyyttisten koeajojen suorittaminen pilot mittakaavan painelaitteistoilla, öljynäytteiden analysointi sekä osallistuminen tuoteseosten fraktiointeihin panos- ja jatkuvatoimisilla tislaimilla.

Odotamme sinulta kokemusta laboratoriossa työskentelystä sekä koelaitetoiminnasta, vähintään 3 vuoden opintoja kemian tekniikan alalta (ammattikorkeakoulu tai yliopisto), oma-aloitteellisuutta sekä kiinnostusta vaihtelevaan tutkimustyöhön. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä ajokorttia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän öljytutkimuksen parissa sitoutuneen ja osaavan työyhteisön kanssa.

Teknologiakeskus sijaitsee Porvoon Kilpilahden teollisuusalueella noin 40 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Hakuaika päättyy 28.2.2018. 

Liitä hakemukseesi ansioluettelo, saatekirje ja opintorekisteriote.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä