(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Koeajaja, Pilot-tutkimusryhmä
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Etsimme parhaillaan Koeajaja -kesätyöntekijöitä päivätyöhön osaksi Tutkimus ja Kehitys -yksikön Pilot-tutkimusryhmää Kilpilahden teknologiakeskukseen.

Työtehtäväsi kesän aikana

Kesätyön vastuualueesi käsittää seuraavat tehtäviä

  • katalyyttisten koeajojen suorittaminen pilot mittakaavan painelaitteistoilla

  • öljynäytteiden analysointi

  • osallistuminen tuoteseosten fraktiointeihin panos- ja jatkuvatoimisilla tislaimilla

Työtehtävien kautta saat kokemusta öljyn tutkimuksesta fossiilisen öljyn sekä uusiutuvien raaka-aineiden parissa. Teet yhteistyötä sitoutuneen ja osaavan työyhteisön kanssa varmistaen koeajojen laadukkaan ja turvallisen toteuttamisen.

Menestyksen avaimet kesätyöhön

Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on

  • vähintään 3 vuotta opintoja kemian tekniikan alalta (ammattikorkeakoulu tai yliopisto)
  • kokemusta laboratoriossa ja kaasujen kanssa työskentelystä sekä koelaitetoiminnasta tai tuotantoprosesseista esim prosessihoitajan tehtävä

  • oma-aloitteellisuus, tarkkuus sekä kiinnostus vaihtelevaan tutkimustyöhön

Arvostamme myös

  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

  • ajokorttia

#SummerWithNeste

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa. 

Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.
Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.
Kesätyö ajoittuu 1.5.-31.8.2020.

Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!

Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelu Porvoon Kilpilahdessa. 

Hae tehtävää viimeistään 16.2.2020.  Liitä mukaan työhakemus, ansioluettelo sekä opintorekisteriote.

Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi järjestää puhelinaikoja. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com