(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Koeajaja Pilot-tutkimusryhmä
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2019

Etsimme parhaillaan koeajajia kesätyöntekijöiksi päivätyöhön osaksi Tutkimus ja Kehitys -yksikön Pilot-tutkimusryhmää Porvooseen Teknologiakeskukseen.

Työtehtäväsi kesän aikana

Kesätyön vastuualueesi käsittää seuraavat tehtäviä

  • katalyyttisten koeajojen suorittaminen pilot mittakaavan painelaitteistoilla

  • öljynäytteiden analysointi

  • osallistuminen tuoteseosten fraktiointeihin panos- ja jatkuvatoimisilla tislaimilla

Työtehtävien kautta saat kokemusta öljyn tutkimuksesta fossiilisen öljyn sekä uusiutuvien raaka-aineiden parissa. Teet yhteistyötä sitoutuneen ja osaavan työyhteisön kanssa varmistaen koeajojen laadukkaan ja turvallisen toteuttamisen.

Menestyksen avaimet kesätyöhön

Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on

  • vähintään 3 vuotta opintoja kemian tekniikan alalta (ammattikorkeakoulu tai yliopisto)
  • kokemusta laboratoriossa työskentelystä sekä koelaitetoiminnasta tai tuotantoprosesseista esim prosessihoitajan tehtävä

  • oma-aloitteellisuus sekä kiinnostus vaihtelevaan tutkimustyöhön

Arvostamme myös

  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

  • ajokorttia

#SummerWithNeste

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa.


Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.


Kesätyö ajoittuu 1.5.-31.8.2018 väliselle ajalle sopimuksen mukaan. Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 40 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.


Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!

Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää face to face -haastattelut Kilpilahdessa Porvoossa tai videohaastattelun.

Hae tehtävää viimeistään 17.2.2019.  Liitä mukaan saatekirje, ansioluettelo ja opintosuoritusote.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Tehtävän vaatiessa valitusta henkilöstä voidaan tehdä tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.