(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Koeajaja Katalyytti- ja prosessitutkimus
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2019

Etsimme parhaillaan katalyyttisten koeajojen kesätyöntekijää osaksi Catalyst and Process Development -ryhmää.

Työtehtäväsi kesän aikana

Kesätyön vastuualueesi käsittää seuraavia tehtäviä

  • Katalyyttisten koeajojen suorittaminen laboratoriomittakaavan reaktorilaitteistoilla

  • Laboratoriokokeita ja öljytuotteiden fysikaalisten ominaisuuksien analysointia

Tutkimus ja Kehitys -yksikköön kuuluva Prosessiteknologia-osasto vastaa Nesteen uusien prosessiteknologioiden kehittämiseen sekä olemassa olevien teknologioiden parantamiseen liittyvästä tutkimuksesta. Oleellisena osana tätä toimintaa on tutkimus- ja kehityshankkeiden koetoiminta sekä hankkeissa tarvittavien koelaitteiden suunnittelu, rakentaminen ja ylläpito. Prosessiteknologiaosastoon kuuluvat katalyytti- ja prosessikehitys-, pilottutkimus- ja koelaitteet -ryhmät. Tehtävien kautta saat kokemusta katalyyttisistä koeajoista ja pääset mukaan testaamaan uusia raaka-aineita polttoaineisiin. Teet tiivistä yhteistyötä tutkijoiden ja muiden koeajajien kanssa varmistaen koeajojen sujuvan jatkumisen kesälomienkin aikaan.

Tehtävän sisältöä on mahdollista muokata hieman tehtävään valittavan osaajan mukaan.

Menestyksen avaimet kesätyöhön

Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on

  • Vähintään 3 vuoden opinnot kemiantekniikan alalta (ammattikorkeakoulu tai yliopisto)

  • Aiempi kokemus laboratoriossa työskentelystä

  • Oma-aloitteisuus ja hyvä turvallisuusasenne

Arvostamme myös

  • Kokemusta kaasujen käytöstä sekä korkeiden paineiden kanssa työskentelystä

#SummerWithNeste

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa.

Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.

Kesätyö ajoittuu 1.5-31.8 tai 1.6-30.9 väliselle ajalle.

Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!

Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelu Porvoossa.

Hae tehtävää viimeistään 17.2.2019.  Liitä mukaan saatekirje ja ansioluettelo.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Tehtävän vaatiessa valitusta henkilöstä voidaan tehdä tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.