(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Koeajaja Katalyytti- ja prosessitutkimukseen
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Tutkimus ja Kehitys -yksikköön kuuluva Catalysts and Refining -osasto vastaa Nesteen uusien prosessiteknologioiden kehittämiseen sekä olemassa olevien teknologioiden parantamiseen liittyvästä tutkimuksesta. Oleellisena osana tätä toimintaa on tutkimus- ja kehityshankkeiden koetoiminta sekä hankkeissa tarvittavien koelaitteiden suunnittelu, rakentaminen ja ylläpito. Catalysts and Refining -osastoon kuuluvat katalyytti- ja prosessikehitys-, pilottutkimus- ja koelaitteet -ryhmä.

Etsimme Katalyytti- ja prosessikehitysryhmään

Kesäharjoittelijaa koeajajan tehtäviin.

Katalyytti- ja prosessitutkimuksen koeajajana työtehtäviisi kuuluu laboratoriokokeiden ja katalyyttisten koeajojen suorittaminen mikroreaktorilaitteistoilla sekä öljytuotteiden fysikaalisten ominaisuuksien analysointi.

Odotamme sinulta kokemusta laboratoriossa työskentelystä, vähintään 3 vuoden opintoja kemiantekniikan alalta (ammattikorkeakoulu tai yliopisto), oma-aloitteellisuutta sekä kiinnostusta tutkimustyöhön.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän öljytutkimuksen parissa sitoutuneen ja osaavan työyhteisön kanssa.

Tehtävän valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Yhtiö järjestää ilmaisia työmatkakuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.

Hakuaika päättyy 28.2.2018.

Liitä hakemukseen saatekirje, CV ja opintorekisteriote.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.