Kesäharjoittelija, kirjanpito- ja verotiimi
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Summer Energy -kesätyökampanjamme on käynnistynyt jälleen ja haemme uusia työkavereita kesälle 2022! Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtävääsi, ja lisäksi tutustut ja saat tukea muilta kesätyöntekijöiltämme. Hae meille ja ota aktiivinen rooli puhtaamman maailman puolesta! Summer Energy - lue mitä viime kesän harjoittelijat ajattelivat kesästään.

Haluamme pitää kiinni siitä osaamisesta, jota kesätyöntekijämme tuovat mukanaan ja siksi tarjoamme mahdollisuuksia jatkaa meillä myös kesän jälkeen. Pyrimme joustamaan niin, että sinun olisi helppoa sovittaa työt ja opinnot yhteen, meillä työskentelee vuosittain myös kymmeniä lopputyöntekijöitä.

Työnkuvasi

Haemme kahta kesäharjoittelijaa Fortum Financial Services -yksikön kirjanpitotiimiin. Olet osaltasi tuottamassa laadukkaita kirjanpitopalveluita Fortum-konsernin yhtiöille, sekä kehittämässä toimintaa yhdessä muiden tiimin jäsenten kanssa. 

Kesäharjoittelijan tehtäviin kuuluu pääkirjanpitäjien avustaminen heidän päivittäisissä tehtävissään sekä erilaiset selvitys- ja täsmäytystehtävät. Kykyjesi ja kiinnostuksesi mukaan voit saada kokonaisvastuun myös Fortumin legaaliyhtiöiden pääkirjanpidosta ja raportoinnista konserniin, sekä mahdollisuuden osallistua erilaisiin projekteihin. 

Tarjoamme sinulle erilaisia tehtäviä ja haasteita muuttuvassa toimintaympäristössä. Tehtävissä on hyvä tilaisuus perehtyä kirjanpidon ja raportoinnin hoitamiseen isossa konsernissa ja näin päästä alkuun tielläsi ulkoisen laskennan tulevaisuuden asiantuntijaksi.  

Miksi valita meidät?

Aikamme suurin haaste odottaa meitä. Energiajärjestelmän uudistaminen on välttämätöntä edistääksemme muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Päästäksemme kohti tavoitteitamme olemme sitoutuneet avoimen työkulttuurin edistämiseen. Keskinäinen luottamus, toisiimme uskominen ja jokaisen hyvinvoinnista huolehtiminen auttavat meitä kohti parempia tuloksia. Tarjoamme joustavan työpaikan, jossa yhdistämme etä- ja lähityön parhaat puolet, aina kun se on tehtävän kannalta mahdollista.

Tarjoamme sinulle inspiroivan ja merkityksellisen ympäristön kasvattaa omaa asiantuntijuuttasi. Tuemme sinua sillä yksilöllisellä urapolulla, jonka itsellesi määrität. Uskomme että monimuotoisuus ja inklusiivisuus auttavat meitä uudistumaan ja kasvamaan yhdessä. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea olevansa sen yhdenvertainen jäsen.

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että olet mieluusti opintojesi loppuvaiheessa tai juuri valmistunut taloushallinnon tai laskentatoimen opiskelija, esim. tradenomi, jolla on jo käytynä kirjanpidon kurssit ennen kesäharjoittelun aloittamista. Odotamme sinulta hyviä kommunikointi- ja tiimityötaitoja, ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta, sekä ennen kaikkea positiivista asennetta. Lisäksi hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielen. Aikaisempi työkokemus kirjanpidon eri osa-alueilta, erityisesti pääkirjanpidosta tai käyttöomaisuuskirjanpidosta katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 31.1.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Miira Kavonius, 040-8315578 tai sähköpostitse miira.kavonius@fortum.com.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa rekrytoivan esihenkilön henkilökohtainen tapaaminen. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot