Kesäharjoittelija, Kirjanpito- ja verotiimi
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Työnkuvasi

Haemme kahta kesäharjoittelijaa Fortum Financial Services -yksikön kirjanpitotiimiin Espoon Keilalahden toimipisteeseemme. Kesätyöt sijoittuvat ajanjaksolle 10.5.-10.9.2021. Vastuullasi on olla osana laadukkaiden kirjanpitopalveluiden tuottamisessa Fortum-konsernin yhtiöille, sekä toiminnan kehittäminen yhdessä muiden tiimin jäsenten kanssa.

Kesäharjoittelijan tehtäviin kuuluu pääkirjanpitäjien avustaminen heidän päivittäisissä tehtävissään sekä erilaiset selvitys- ja täsmäytystehtävät. Kykyjesi ja kiinnostuksesi mukaan voit saada kokonaisvastuun myös Fortumin legaaliyhtiöiden pääkirjanpidosta ja raportoinnista konserniin sekä mahdollisuuden osallistua erilaisiin projekteihin.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle erilaisia tehtäviä ja haasteita muuttuvassa toimintaympäristössä. Tehtävissä on hyvä tilaisuus perehtyä kirjanpidon ja raportoinnin hoitamiseen isossa konsernissa ja näin päästä alkuun tielläsi ulkoisen laskennan tulevaisuuden asiantuntijaksi.

Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa.

 

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että olet mieluusti opintojesi loppuvaiheessa tai juuri valmistunut taloushallinnon tai laskentatoimen opiskelija, esim. tradenomi. Odotamme sinulta hyviä kommunikointi- ja tiimityötaitoja, ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta sekä ennen kaikkea positiivista asennetta. Lisäksi hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielen. Aikaisempi työkokemus kirjanpidon eri osa-alueilta, erityisesti pääkirjanpidosta tai käyttöomaisuuskirjanpidosta katsotaan eduksi.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.1.2021. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Riitta Penttiseen +358 50 534 8183, Riitta.Penttinen@fortum.com.

Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa esimiehen henkilökohtainen tapaaminen. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot