(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Kirjanpito- ja verotiimi
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme kahta kesäharjoittelijaa Fortum Financial Services -yksikön kirjanpitotiimiin Espoon Keilalahden toimipisteeseemme. Kesätyöt sijoittuvat ajanjaksolle 11.5.-11.9.2020. Vastuullasi on olla osana laadukkaiden kirjanpitopalveluiden tuottamisessa Fortum-konsernin yhtiöille, sekä toiminnan kehittäminen yhdessä muiden tiimin jäsenten kanssa.

Kesäharjoittelijan tehtäviin kuuluu pääkirjanpitäjien avustaminen heidän päivittäisissä tehtävissään sekä erilaiset selvitys- ja täsmäytystehtävät. Kykyjesi ja kiinnostuksesi mukaan voit saada kokonaisvastuun myös Fortumin legaaliyhtiöiden pääkirjanpidosta ja raportoinnista konserniin sekä mahdollisuuden osallistua erilaisiin projekteihin. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle erilaisia tehtäviä ja haasteita muuttuvassa toimintaympäristössä. Tehtävissä on hyvä tilaisuus perehtyä kirjanpidon ja raportoinnin hoitamiseen isossa konsernissa ja näin päästä alkuun tielläsi ulkoisen laskennan tulevaisuuden asiantuntijaksi. 

 

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että olet mieluusti opintojesi loppuvaiheessa oleva taloushallinnon tai laskentatoimen opiskelija, esim. tradenomiopiskelija. Odotamme sinulta hyviä kommunikointi- ja tiimityötaitoja, ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta sekä ennen kaikkea positiivista asennetta. Lisäksi hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielen. Aikaisempi työkokemus kirjanpidon eri osa-alueilta, erityisesti pääkirjanpidosta tai käyttöomaisuuskirjanpidosta katsotaan eduksi.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä lähettämällä sähköinen hakemuksesi.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Jere Kenkkilään + 358 40 7281743, jere.kenkkila@fortum.com.

Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.1.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.