Kesäharjoittelija, Kemikaalihallinta
Neste Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

#SummerWithNeste

Kesäharjoittelija, Kemikaalihallinta

Nesteen kesäharjoittelijahaku on käynnissä! Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä HSSEQ-organisaatiossa osana Nesteen Product and Chemical Safety-tiimiä. Toimipaikkasi voi olla joko Espoossa tai Porvoossa.

Työtehtäväsi kesän aikana

Keskeisimmät tehtäväsi kesän aikana ovat

  • Avustaminen käyttöturvallisuustiedotteiden laadinnassa ja Nesteen käyttöturvallisuustiedoterekisterin hallinnassa
  • Osallistuminen kemikaalilainsäädännön velvoitteiden hoitamiseen ja niistä viestimiseen yhdessä ryhmän asiantuntijoiden kanssa  

Tehtävien kautta saat osaamista kemikaalilainsäädännön velvoitteista eri maissa, ja pääset tutustumaan Nesteen toimintaan ja siihen kuinka varmistamme Nesteen tuotteiden turvallisuuden ja lainsäädännön mukaisuuden. Teet tiivistä yhteistyötä kemikaaliturvallisuuden ammattilaisten kanssa.

Tehtävän sisältöä on mahdollista muokata jonkin verran tekijänsä osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Menestyksen avaimet

Olet motivoitunut oppimaan uutta ja viihdyt joukossa, jossa turvallisuus, vastuullisuus ja ammattimaisuus ovat työn kantavia voimia. Tunnet jo jonkin verran EUn kemikaalilainsäädännön vaatimuksia (esim. REACH- ja CLP-asetus) ja osaat työskennellä sekä suomen- että englanninkielisessä ympäristössä. Paras yhdistelmä opintoja ja taitoja tässä tehtävässä on luonnontieteiden, kuten esimerkiksi ympäristötieteiden tai kemian opinnot sekä kyky viestiä selkeästi ja toimia johdonmukaisesti. Olet kiinnostunut oppimaan uutta, olet oma-aloitteinen ja tuot rohkeasti esiin ratkaisuehdotuksia.

Meille on tärkeää, että kesäharjoittelusi tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Tarjoamme harjoittelijoillemme kattavan perehdytyksen kesän alussa.

Kesän aikana saat verkostoitua ja tehdä yhteistyötä sekä muiden kesäharjoittelijoiden että Nesteen omien osaajien kanssa. Saat tilaisuuksia tutustua Nesteeseen yrityksenä ja meillä olevaan osaamiseen ja tuoda myös oman äänesi kuuluviin. Jos välittäminen, yhteistyö ja rohkeus ovat myös sinun arvojasi, voit hyvinkin olla seuraava harjoittelijamme.

Tule osaksi tulevaisuuden rakentamista!

Kesätyön palkkaan vaikuttavat tehtävän vaativuus sekä se, miten pitkällä olet opinnoissasi.

Kesätyö ajoittuu touko-syyskuulle. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Kesätyön valintaprosessiin voi kuulua alkuvaiheessa mahdollinen video- tai puhelinhaastattelu, sekä henkilökohtainen haastattelu Kilpilahdessa Porvoossa. Osa haastatteluista voidaan mahdollisesti järjestää tilanteen niin vaatiessa etäyhteyksin.

Hae tehtävää viimeistään 6.2.2022. Liitä mukaan työhakemus ja ansioluettelo.

Vain järjestelmän kautta vastaanotetut hakemukset ja liitteet ovat mukana kesän rekrytointiprosessissa. Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia tai liitteitä ei ole mahdollista käsitellä.

Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi vastata tiedusteluihin puhelimitse. Rekrytointiprosessiin liittyvät yleiset kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com. Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin löytyvät urasivuiltamme FAQ-osiosta

Jos sinut valitaan tehtävään, pyydämme sinua käymään Nesteen terveystarkastuksessa, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Joihinkin tehtäviin liittyy myös suostumuksellasi tehty turvallisuusselvitys. Opastamme näissä tarpeen mukaan. Mikäli voimassa olisi etätyösuositus alkavan kesäharjoittelujakson aikana, saat lisätietoa esimieheltäsi.

Menestyksemme alkaa sinusta.

Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja meillä Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme. Meitä on noin 4800 nesteläistä, jotka sitoutuvat tähän yrityksen tarkoituksen toteuttamiseen. Menestyksemme perustuu ihmisiin. Työntekijämme ovat liikkeellepaneva voima, Nesteen kehittyessä globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa.

Me Nesteellä kunnioitamme kaikkien ihmisten arvoa yksilöinä. Arvojemme mukaisesti meillä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa ja oikeus olla oma itsensä. Työnantajana olennainen osa menestystämme on puolestaan työhyvinvoinnista huolehtiminen. Kannustamme jokaista nesteläistä omalta osaltaan luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelua omaan työympäristöönsä; ihmisiin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan. Kuten arvommekin sen kertovat: Me välitämme, Me olemme rohkeita, Me teemme yhteistyötä. Loppupeleissä ihmiset tekevät yrityksen. Me olemme Neste.

Nesteen strategia on ”nopeammin, rohkeammin ja yhdessä”. Se perustuu ymmärrykseen siitä, ettei ilmastonmuutoksen torjunnassa tai jätemuoviongelman ratkaisemisessa ole aikaa hukattavaksi. Onnistuminen edellyttää toimintaa, uusien ratkaisujen innovointia ja niiden toteuttamista nopeammin ja rohkeammin kuin koskaan ennen – yhdessä.

Innovointi on myös erottamaton osa perimäämme, ja siksi pystymme kehittämään uraauurtavia ratkaisuja liiketoimintojen vastuullisuuden lisäämiseksi. Vuonna 2021 Neste valittiin maailman neljänneksi vastuullisimmaksi yritykseksi Global 100 -listalla.

Katso lisää sivuiltamme neste.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot