(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Kemikaaliasiantuntija
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Etsimme parhaillaan Nesteen Porvoon jalostamolle kesätyöntekijää osaksi Kemikaalihallinta-tiimiä!

Työtehtäväsi kesän aikana

Toimit kemikaaliasiantuntijan avustavissa tehtävissä vastuualueenasi kemikaaliturvallisuuden dokumentteihin ja järjestelmiin liittyvä päivitys- ja ylläpitotyö.

Tehtävien kautta saat kokemusta ison yhtiön tavasta hoitaa kemikaaliturvallisuutta ja pääset mukaan yli organisaatiorajojen ulottuvaan HSE-yhteistyöhön. Tehtävän sisältöä on mahdollista muokata hieman tehtävään valittavan osaajan mukaan.

Menestyksen avaimet kesätyöhön

Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on:

  • Kemian alan opinnot
  • Kiinnostus työturvallisuutta kohtaan
  • Tarkkuus ja huolellisuus
  • Hyvät tietotekniset valmiudet
  • Hyvä englannin kielen taito

Arvostamme myös kykyä ymmärtää lainsäädännöllistä tekstiä.

#SummerWithNeste

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa.

Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.

Kesätyö ajoittuu toukokuun alusta elokuun loppuun. Kirjaathan hakemukseesi toivotun työskentelyjakson.
Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!

Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelut joko Porvoossa tai Espoossa.

Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 40 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Hae tehtävää viimeistään 16.2.2020. Liitä mukaan työhakemus ja ansioluettelo.

Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi järjestää puhelinaikoja. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Tehtävän vaatiessa valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.