Kesäharjoittelija, Kemikaaliasiantuntija
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2019
Etsimme parhaillaan Nesteen jalostamolle Porvooseen kesätyöntekijää osaksi Kemikaalihallinta-tiimiä!
 
Työtehtäväsi kesän aikana
 
Toimit kemikaaliasiantuntijan avustavissa tehtävissä kesän ajan. Kesätyön vastuualueesi on kemikaaliturvallisuuden dokumentteihin ja järjestelmiin liittyvää päivitys- ja ylläpitotyötä.
 

Tehtävien kautta saat kokemusta ison yhtiön tavasta hoitaa kemikaaliturvallisuutta ja pääset mukaan yli organisaatiorajojen ulottuvaan HSE-yhteistyöhön. Tehtävän sisältöä on mahdollista muokata hieman tehtävään valittavan osaajan mukaan.

 
Menestyksen avaimet kesätyöhön
 
Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.
 
Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on:
  • Kemian alan opinnot
  • Kiinnostus työturvallisuutta kohtaan
  • Tarkkuus ja huolellisuus
  • Hyvät tietotekniset valmiudet
  • Hyvä englannin kielen taito
 
Arvostamme myös kykyä ymmärtää lainsäädännöllistä tekstiä.
 
#SummerWithNeste
 
Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa.
 
Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.
 
Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.
 
Kesätyö ajoittuu toukokuun alusta elokuun loppuun. Kirjaathan hakemukseesi toivotun työskentelyjakson.

Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!
 
Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelu joko Porvoossa tai Espoossa.
 
Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 40 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.
 
Hae tehtävää viimeistään 17.2.2019. Liitä mukaan saatekirje ja ansioluettelo.
 
Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Tehtävän vaatiessa valitusta henkilöstä voidaan tehdä tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1221032
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Porvoo, Uusimaa